HOMECOLOURCARDWALLPAPERMOODBOARD WHATS NEWPHOTOGALLERYDEALERSCONTACT

WHATS NEW

New Classics
Deze nieuwe lijn bestaat uit twaalf verschillende kleuren die stuk voor stuk geďnspireerd zijn op het verleden. Warme, retro-vintage-achtige tinten, die van elke kamer weer een stijlvolle ambiance maken. Zo grijpen we met de kleuren Bisquit, Buff, Nutmeg en Red Clay onder andere terug op onze eigen ‘past’. En pakken we met warme en gedurfde kleuren als diepgro ...more »
Outdoor
Bring the inside out Stoelen naar buiten, de grote eettafel weer op het terras en loungechairs in de zon. Bij Painting the Past hebben we de summervibes helemaal te pakken. Hoog tijd om de buitenboel eens flink aan te pakken met onze nieuwe verfcollectie Painting the Past Outdoor. Of uw tuinset nu een flinke lik verf nodig heeft, de buitendeur begint af te ...more »
Seasonalities
Painting the Past lanceert unieke seizoenskleuren De herfstkleuren zijn elk jaar weer een grote inspiratiebron voor interieurdesigners. En dat is logisch, volgens het verfmerk Painting the Past. Want niets is prettiger dan tijdens de guurste periode van het jaar omringt te worden door de warme kleuren van het najaar. Het verfmerk lanceert daarom vanaf 15 oktob ...more »
Remover
Deze week introduceert het bekende verfmerk Painting the Past een nieuwe innovatie: de zogenaamde Remover. Remover is een volledig biologisch afbreekbare, pH neutrale verf- en wasverwijderaar. In tegenstelling tot de reguliere verfremovers bevat Remover van Painting the Past geen agressieve chemische afbijtmiddelen. De nieuwe remover is samengesteld op basis van ...more »
1
Powered by WizzardNet © 2007 Painting the Past