HOMECOLOURCARDWALLPAPERMOODBOARD WHATS NEWPHOTOGALLERYDEALERSCONTACT

WHATS NEW

Seasonalities
Painting the Past lanceert unieke seizoenskleuren De herfstkleuren zijn elk jaar weer een grote inspiratiebron voor interieurdesigners. En dat is logisch, volgens het verfmerk Painting the Past. Want niets is prettiger dan tijdens de guurste periode van het jaar omringt te worden door de warme kleuren van het najaar. Het verfmerk lanceert daarom vanaf 15 oktob ...more »
Remover
Deze week introduceert het bekende verfmerk Painting the Past een nieuwe innovatie: de zogenaamde Remover. Remover is een volledig biologisch afbreekbare, pH neutrale verf- en wasverwijderaar. In tegenstelling tot de reguliere verfremovers bevat Remover van Painting the Past geen agressieve chemische afbijtmiddelen. De nieuwe remover is samengesteld op basis van ...more »
Met trots presenteren we de nieuwe kleurkaart Pastel Poetry.
Met trots presenteren we de nieuwe kleurkaart Pastel Poetry. Nog trotser zijn we dat de ariadne at Home deze heeft genomineerd als de keuze van de ariadne at Home. Het pallet is samengesteld met de redactie van ariadne at Home. Mooie zachte pasteltinten die goed aansluiten bij de sfeer van het magazine. De genomineerde kleuren zijn herkenbaar aan de sticker d ...more »
Painting the Past komt met authentieke nieuwe muurverf!
Het bekende krijtverfmerk Painting the Past komt op de markt met een compleet nieuwe muurverf. Deze ‘rustieke’ verf kenmerkt zich door zijn  zachte streperige kleurschakeringen en natuurlijke nuance. Hierdoor krijgt elke muur een authentieke en doorleefde uitstraling, die typerend is voor de stijl in oude Engelse cottages en Toscaanse landhuizen. ...more »
1
Powered by WizzardNet 2007 Painting the Past