HOMECOLOURCARDWALLPAPERMOODBOARD WHATS NEWPHOTOGALLERYDEALERSCONTACT

WHATS NEW

Outdoor
Bring the inside out Stoelen naar buiten, de grote eettafel weer op het terras en loungechairs in de zon. Bij Painting the Past hebben we de summervibes helemaal te pakken. Hoog tijd om de buitenboel eens flink aan te pakken met onze nieuwe verfcollectie Painting the Past Outdoor. Of uw tuinset nu een flinke lik verf nodig heeft, de buitendeur begint af te ...more »
Seasonalities
Painting the Past lanceert unieke seizoenskleuren De herfstkleuren zijn elk jaar weer een grote inspiratiebron voor interieurdesigners. En dat is logisch, volgens het verfmerk Painting the Past. Want niets is prettiger dan tijdens de guurste periode van het jaar omringt te worden door de warme kleuren van het najaar. Het verfmerk lanceert daarom vanaf 15 oktob ...more »
Remover
Deze week introduceert het bekende verfmerk Painting the Past een nieuwe innovatie: de zogenaamde Remover. Remover is een volledig biologisch afbreekbare, pH neutrale verf- en wasverwijderaar. In tegenstelling tot de reguliere verfremovers bevat Remover van Painting the Past geen agressieve chemische afbijtmiddelen. De nieuwe remover is samengesteld op basis van ...more »
Met trots presenteren we de nieuwe kleurkaart Pastel Poetry.
Met trots presenteren we de nieuwe kleurkaart Pastel Poetry. Nog trotser zijn we dat de ariadne at Home deze heeft genomineerd als de keuze van de ariadne at Home. Het pallet is samengesteld met de redactie van ariadne at Home. Mooie zachte pasteltinten die goed aansluiten bij de sfeer van het magazine. De genomineerde kleuren zijn herkenbaar aan de sticker d ...more »
1
Powered by WizzardNet 2007 Painting the Past